Javna prezentacija urbanističkog projekta za izgradnju fudbalskog stadiona u Vranju

Odeljenje za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine organizuje javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju fudbalskog stadiona u Vranju.

Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da izvrše uvid u urbanistički projekat i da u toku trajanja javne prezentacije dostave svoje primedbe i sugestije u pisanom obliku Odeljenju za urbanizam , imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine. Javna prezentacija urbanističkog projekta u trajanju od 7 dana, održaće se u periodu od 26.09.2023. godine do 02.10.2023. godine od 11-13 časova u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko pravne poslove , komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine – Ulica Ive Lole Ribara broj 1 , I sprat, kancelarija broj 6.

Urbanistički projekat će biti izložen u ulaznom holu kao i u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Vranja– Ulica Ive Lole Ribara broj 1, Vranje, I sprat, kancelarija broj 6, i na zvaničnoj internet stranici grada Vranja (www.vranje.org.rs/vesti) Ovlašćeno lice za davanje obaveštenja o sadržaju javne prezentacije je šef Odseka za urbanizam Jovana Antić dipl.inž.arh. (Kontakt telefon 017 / 715 50 65 ).

Opširnije na linku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *