Najnoviji filmovi svetske produkcije i u novoj sezoni u vranjskom Bioskopu

Poslednjeg vikenda u mesecu, 26. i 27. avgusta, posle letnje pauze ponovo će početi projekcije filmova u vranjskom Bioskopu, koji radi pri Pozorištu ,,Bora Stanković“.

Kao o prethodnih, tako će i u novoj sezoni ljubitelji filmova imati prilike da vide najnovija ostvarenja inostrane i domaće produkcije.

Za najmlađe će u oba dana, u njihovom terminu, od 12 sati, biti prikazan porodični avanturistički film ,,Mala sirena“, sa elementima fantazije.

,,Mala sirena“ je omiljena priča o sireni koja žudi da iskusi život na kopnu i, protivno želji svog oca, kralja Tritona, posećuje površinu, gde se zaljubljuje u čoveka, princa Erika.

Oba dana će i na večernjoj sceni, od 20 sati, biti prikazan letnji filmski hit ,,Barbie“, avantura sa elementima komedije, koja se u bioskopima pojavila krajem jula ove godine i zabeležila rekordnu posećenost. Reč je o ružičastoj avanturi koja će oduševiti sve generacije. Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robi, a njenu bolju polovinu Kena igra Rajan Gosling, dok režiju potpisuje Greta Gervig. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Karte će biti u prodaji od narednog ponedeljka, 21. avgusta, i kao uoičajeno moći će da se kupe na biletarnici pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *