Objavljen Konačan spisak izabranih popisivača

Republički zavod za statistiku objavljuje Konačan spisak izabranih popisivača za rad u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. godine.

Spisak popisivača možete videti ovde

Izabrani popisivači su obavezni da najkasnije do 21. septembra 2022. godine do 16,00 časova unesu dodatne podatke, neophodne za izradu ugovora o angažovanju na sledećem linku

Svi popisivači će telefonom/imejlom biti obavešteni o terminu dolaska u prostorije Popisne komisije radi potpisivanja ugovora i preuzimanja opreme i materijala za rad. Prilikom dolaska na potpisivanje ugovora popisivači treba da donesu jednu fotografiju dimenzija 3,5 cm h 4,5 cm radi izrade identifikacione kartice.

Kandidati koji su završili obuku ali nisu izabrani za rad u Popisu 2022. smatraju se rezervnim popisivačima i i po potrebi mogu biti naknadno pozvani s ciljem radnog angažovanja na Popisu 2022. godine.

Objavom Konačnog spiska izabranih popisivača završen je postupak izbora popisivača u skladu sa Javnim pozivom za prijavljivanje popisivača objavljenim dana 22. jula 2022. godine.

Za opštinu Bujanovac Konačnu listu budućih popisivača možete pogledati ovde.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *