Objavljen Konačan spisak izabranih popisivača

Republički zavod za statistiku objavljuje Konačan spisak izabranih popisivača za rad u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. godine.

Spisak popisivača možete videti ovde

Izabrani popisivači su obavezni da najkasnije do 21. septembra 2022. godine do 16,00 časova unesu dodatne podatke, neophodne za izradu ugovora o angažovanju na sledećem linku

Svi popisivači će telefonom/imejlom biti obavešteni o terminu dolaska u prostorije Popisne komisije radi potpisivanja ugovora i preuzimanja opreme i materijala za rad. Prilikom dolaska na potpisivanje ugovora popisivači treba da donesu jednu fotografiju dimenzija 3,5 cm h 4,5 cm radi izrade identifikacione kartice.

Kandidati koji su završili obuku ali nisu izabrani za rad u Popisu 2022. smatraju se rezervnim popisivačima i i po potrebi mogu biti naknadno pozvani s ciljem radnog angažovanja na Popisu 2022. godine.

Objavom Konačnog spiska izabranih popisivača završen je postupak izbora popisivača u skladu sa Javnim pozivom za prijavljivanje popisivača objavljenim dana 22. jula 2022. godine.

Za opštinu Bujanovac Konačnu listu budućih popisivača možete pogledati ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *