Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend


Na pozorišnom repertoaru ovog vikenda na dečjoj sceni, u nedelju, 12. maja, sa početkom od 12.00 časova biće odigrana predstava „Crvenkapa“.

Zatim u sredu, 15. maja, na večernjoj sceni u terminu od 20.00 časova je monodrama „Gruja“, glumca Dragana Bože Marjanovića.

„Šta se dogodi kada Gruja, kazandžija, umre neplanirano i bez najave ali sticajem okolnosti dobije sposobnost da posmatra sopstvenu sahranu, reakciju svojih najbližih i onih koji mu nisu bili naklonjeni?“, najvažniji su detalji iz ove predstave.U subotu, 11. aprila, na bioskopskom repertoaru su tri filma.

Od 12.00 časova biće prikazan dečji animirani film „Nojeva barka“. „Zabavan i originalan pristup jednoj od najpozatijih epskih priča svih vremena, sa ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova“, navedeno je u opisu filma.


Naredni film je istog dana u terminu od 18.00 časova, a u pitanju je film „Kaskader“. „On je kaskader i njega raznose, pucaju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao“ suština je ovog filma.


U 21.00 čas biće prikazan film „Nova Planeta Majmuna: Kraljevstvo“. „Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun polazi na putovanje tokom kog će početi da preispituje sve čemu je naučen o prošlosti i doneti odluke kojje će definisati budućnost kako za majmune, tako i za ljude“ radnja je ovog filmskog ostvarenja.


Karte za sve bioskopske i pozorišne programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu Pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *