U saobraćajnoj nesreći kod Vranja poginuo pripadnik Vojske Srbije


Ministarstvo odbrane Vlade Republike Srbije saopštilo je da je jutros oko 9.30 časova, u toku realizacije redovnih aktivnosti u Kopnenoj zoni bezbednosti, u selu Drenovac kod Vranja došlo do udesa vojnog motornog vozila, u kojem su se nalazila četvorica pripadnika Vojske Srbije.

U saobraćajnoj nesreći život je izgubio stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević iz sastava Prve brigade kopnene vojske, koji je upravljao vozilom.

Trojica pripadnika Vojske Srbije su tom prilikom zadobila telesne povrede koje nisu opasne po život i oni su zbrinuti u Zdravstvenom centru u Vranju.

Na mesto nesreće su izašli organi vojne policije, zamenik višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a uviđaj je u toku.

Stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević je rođen 2. maja 1975. godine, a u Vojsci Srbije je bio od 20. jula 1996. godine. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputili su telegrame saučešća porodici tragično stradalog pripadnika Vojske Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *