Stevanović u Vranju: Verujem da će u nedelju pobediti politika koja je iza sebe zaista ostavila dela

Danas se simpatizeri programa i politike koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić -„ZAJEDNO MOŽEMO SVE“ okupili u centru Vranja povodom pružanja podrške i jasne poruke da su uz politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić.

Tom prilikom prisustvovao je i potpredsednik Izvršnog odbora Srpske Napredne Stranke Dragan Stevanović koji je izneo uverenje da će narod u nedelju, 3 aprila, izabrati „DELA“.

Zaista verujem da je politika koja je iza sebe zaista ostavila dela u prethodnih 5, 6, 7. godina, u nedelju dobiti svoju potvrdu i da će predsednik Aleksandar Vučić kao i Srpska Napredna Stranka zaista dobiti još jedan mandat. „ZAJEDNO MOŽEMO SVE!“ Kada govorimo i analiziramo zajedno dela koja smo iza sebe ostavili, mislim da niko nema drugačiji argument, nego da kaže da ćemo ubedljivo pobediti, da će Vlada koju očekujemo da dobije nadpolovičnu većinu da nastavi sa istom politikom još jače, još brže, još bolje da radi. Da deluje za narod, za sve građane ove naše zemlje. Sa druge strane, Srbiji je u vremenima u kojima se nalazimo i sa aspekta međunarodnih okolnosti i svih naših unutrašnjih slabosti i izazova, potreban čovek od kredibiliteta. Jak i snažan autoritet. Čovek koji ume da nas vodi. Čovek koji sme da donosi odluke. Koji brine o svakom građaninu ove države bez ikakve razlike. Čovek koji je definitivno promenio istorijski aspekt i položaj ove države poslednjih godina. Svakako govorim o predsedniku Srpske Napredne Stranke. O predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Evo koristim priliku sa ovog veličanstvenog događaja da pozovem vranjance da 3. u nedelju izađu, ponesu olovke, osmeh i veru u budućnost! Da zaokruže broj 1. na listi za narodne poslanike, listu Aleksandar Vučić -„ZAJEDNO MOŽEMO SVE“ i svakako da zaokruže broj 6. na listi kandidata za predsednika Republike, opet ispred imena Aleksandar Vučić. I da u nedelju uveče, kako to samo vranjanci i mi sa juga Srbije znamo i umemo, da proslavimo još jednu i veličanstvenu pobedu, poručio je Stevanović.

Izvor: Blic info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *