Studenti i profesor u Poteri oborili rekord i osvojili milion!

Nema pitanja na koje profesor i studenti nisu znali odgovor!

Printscreen

Prvo ovogodišnje izdanje Potere donelo je prilično uzbuđenja i nove junake popularnog kviza koji ne samo da su pobedili tragača, sva četvorica, već su uspeli i da uzmu rekordnu nagradu.U Poteri su se našla dvojica studenata ekonomije, obojica imaju po 19 godina Arsenije Arsić i Bojan Milošević, student istorije Siniša Vulić (21) kao i profesor iz Šapca Darko Vučićević.

Sva četvorica takmičara uspeli su da pobegnu tragaču u drugom delu kviza pri čemu je Bojan odlučio da uzme višu sumu koju mu je ponudio tragač i tako zaradio 300.000 dinara, a onda je na red stigao Siniša. On je pred tragača otišao sa čak 12 tačnih odgovora i 120.000 dinara ali je i on uzeo višu ponuđenu sumu. Nije pogrešio ni na jedno od pitanja da bi na kraju u zajedničku kasu doneo čak 700.000 dinara.

Sa zajedničkih 1.080.000 dinara ovi takmičari su postigli rekod kviza jer niko pre njih nije uspeo da osvoji toliko. Imali su potom trku znanja sa vremenom i uspeli su da dgovore tačno na čak 23 pitanja. Žarko koji je sinoć bio tragač dobro se držao, ali su ga igrači vratili jedno polje, a on, kao ni oni nije znao odgovor na još jedno pitanje, i bilo je jasno da neće uspeti da ih sustigne.

– U prvoj igri sam imao malu tremu i zato nisam osvojio sumu koju sam očekivao i zato sam išao na sve ili ništa, zato sam izabrao veću sumu, tako da sam onda osvojio trista hiljada dinara. Osećaj je fenomenalan. Bitna je timska igra, to je najvažniji momenat. – rekao je student Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Bojan Milošević

Takmičari su istakli da je bilo lakše pobediti tragača Žarka jer je on najpribližniji njihovim godinama i imali bi tremu od tragača Milinkovića.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *