U Bujanovcu formirana Koalicija ,,ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“BUJANOVAC, 5. mart 2020. – Danas je u Bujanovcu potpisivanjem koalicionog sporazuma potvrđena već najavljivana koalicija ,,ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“ koju čine Srpska napredna stranka, Ujedinjena seljačka stranka, Konzervativna stranka, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret socijalista kao i Pokret snaga Srbije.

– Cilj koalicije je da se u opštini Bujanovac obezbedi politička stabilnost, saradnja sa vladom Srbije ali i saradnja sa svim političkim akterima u opštini Bujanovac – saopštio je predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Nenad Mitrović.

Kako Mitrović ističe, prioriteti u radu ove koalicije biće usmereni pre svega ka komunalnoj infrastrukturi, odnosno ka izgradnji puteva i kanalizacija, zatim ulične rasvete, vodovoda i svih osnovnih komunalnih problema građana koji žive na teritoriji opštine Bujanovac.

– Posebnu pažnju obraćamo na poljoprivredu, razvoj preduzetništva kao i na brigu o najmlađim i najstarijim sugrađanima. Za realizaciju velikih infrastrukturnih projekata tražićemo podršku iz Plana razvoja Srbije 2020-2025, koji je predvideo predsednik Srbije, Aleksandar Vučić – naglasio je Mitrović.Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  i OO SNS Bujanovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *