Sednica Gradskog veća u ponedeljak


Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sazvao je za ponedeljak, 11. septembar, 152. sednicu Gradskog veća, na kojoj će između ostalog biti razmatrana Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač Grad Vranje, za period od 01.01.2023. do 30.06.2023. godine.

Takođe, članovi Gradskog veća razmatraće i Izveštaj komisije za kontrolu korišćenja podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivrede za 2022. godinu, kao i Izveštaj o kontroli dodeljenih sredstava iz budžeta grada Vranja u 2022. po javnom pozivu za dodelu finansijskih sredstava za realizaciju programskih aktivnosti uspostavljanja i jačanja udruženja u oblasti poljoprivrede na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu.

Na dnevnom redu sednice su i Predlog komisije o dodeli podsticajnih sredstava registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima na teritoriji grada Vranja u 2023. godini i Predlog komisije o raspodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede u ovoj godini.

Takođe, biće razmatran Predlog odluke o raspisivanju javnog poziva za bespovratno sufinansiranje aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada na teritoriji Grada Vranja, sredstvima iz lokalnog budžeta, kao i Tekst javnog poziva za izbor projekata za bespovratno sufinansiranje aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada.

Nakon završene sednice biće izdato saopštenje za javnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *