Veoma zanimljiv vikend za ljubitelje predstava i filmova u Vranju


U pozorištu „Bora Stanković“ u Vranju sutra, 5.aprila, u terminu od 20.00 časova biće prikazana predstava „Kude mi je žena“, priča o čoveku koji preko agencije pokušava da se oženi, ali mu oni greškom, umesto žene šalju muškarca. Igra se u desetak država i na isto toliko jezika, navedeno je u opisu ovog komada.

U nedelju, 7. aprila, na dečjoj sceni od 12.00 časova je „Crvenkapa“. Istog dana biće odigrana gostujuća predstava „Suze su OK“ i to u dva termina, od 18.00 i 20.00 časova. Glavni akteri predstave su Tanja Bošković, Rade Marjanović, Petar Mihajlović i Milan-Caci Mihajlović, a rađena je po romanu Mirjane Bobić Mojsilović.

U utorak, 9. aprila, Vranjanci će moći da pogledaju i komad „Bosonogi u parku“ sa početkom u 20.00 časova.

Subota, 6. april, rezervisana je za bioskop i biće prikazana tri filma.

Od 12.00 časova je animirani film „Kantervilski duh“. „Radnja filma je u Engleskoj s kraja devetnaestog veka, kada se moderna američka porodica useljava u svoju tek kupljenu seosku kuću, koju okružuju duhovi. Ser Simon Kantervil je duh koji uspešno pohodi terenom više od tri stotine godina, ali u momentu kada pokušava da uplaši nove ukućane susreće se sa novim izazovima“, stoji u opisu filma.

Od 18.00 časova biće prikazan film „Ruski konzul“. „Srpski doktor Ilija Jugović po kazni dobija premeštaj u bolnicu u Prizrenu. Tu upoznaje profesora istorije Ljuba Božovića, ruskog konzula, naizgled psihijatrijskog pacijenta koji tvrdi da će uskoro “Rusija opet postati Rusija, a Kosovo će opet biti srpsko”. Protiv Božovića se okreću lokalni albanski moćnici, separatisti, ali u njegovu zaštitu staje doktor Jugović“, radnja je ovog filma.

U 21.00 sat je film „Godzila i Kong – Novo carstvo“. „Nova avantura koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta. U filmu se dublje istražuje istorija ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Ostrva lobanja“, stoji u opisu filma.

Karte za sve bioskopske i pozorišne programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu Pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *