Vranje učesnik u manifestaciji ,,Dani porodice u Srbiji“


Tokom proteklog vikenda u mestu Perlez, nadomak Zrenjanina, održana je manifestacija ,,Dani porodice u Srbiji“, kojoj su u ime gradskog rukovodstva prisustvovali pomoćnik gradonačelnika Milan Ilić i gradska većnica Danijela Milosavljević.

Tom prilikom, gradska većnica Danijela Milosavljević istakla je zadovoljstvo zbog učešća Vranja u ovoj značajnoj manifestaciji, naglašavajući značaj razmene ideja i iskustava na ovu temu između gradova.

Predstavnici Grada Vranja prezentovali su mere podrške porodicama sa decom, usluge socijalne zaštite koje se pružaju na teritoriji grada Vranja, kao i turističke potencijale ovog kraja.

Smatram da su podrška porodici i isticanje njene uloge u savremenom društvu veoma važne. Ona je primarna jedinica svakog društva i presudna za očuvanje pravih vrednosti. Zbog toga je potrebno organizovati ovakve manifestacije i slične događaje, kao i preduzimati sve potrebne mere i aktivnosti na konstantnom očuvanju, unapređenju i razvoju porodice“, rekla je Danijela Milosavljević.

Manifestaciju je organizovao Grad Zrenjanin i Ministarstvo za brigu o porodicu i demografiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *