Nenad Mitrović, predsednik OO SNS Bujanovac: O predizbornim koalicijama na predstojećim lokalnim izborimaBUJANOVAC, 2. mart 2020. – Nenad Mitrović, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bujanovcu govori o razgovorima koji su vođeni oko zajedničkog učešća na predstojećim lokalnim izborima.

– Hoću da obavestim javnost da je Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Bujanovcu razgovarao sa našim koalicionim partnerima, Ujedinjenom seljačkom strankom i Pokretom socijalista oko zajedničkog nastupa na prestojećim lokalnim izborima. Takođe, razgovore smo vodili sa Bobanom Pavlovićem i Markom Andrejevićem, koji su u prethodnom sazivu učestvovali u lokalnoj vlasti i sarađivali sa Grupom građana ,,Stojanča Arsić“ i ti razgovori su u završnoj fazi – ističe Mitrović.

Lider bujanovačkih naprednjaka kaže da su razgovarali o političkim ciljevima i prioritetima srpske zajednice u Bujanovcu i naravno treći segment ovih razgovora bila je opštinska izborna lista.

– Mislim da smo se usaglasili oko većine stvari i očekujem da navedeni politički akteri zajedno sa Opštinskim odborom Srpske napredne stranke nastupe na prestojećim lokalnim izborima u Opštini Bujanovac – naglašava Mitrović.

Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  i OO SNS Bujanovac

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *