Po tri predstave i filma vranjskog pozorišta i bioskopa


Na pozorišnom repertoaru biće prikazane tri predstave.

U petak, 26. aprila, sa početkom u 20.00 časova biće prikazana predstava pod nazivom „4 zida ili tragikomedija o karantinu“ u režiji Stevana Bodrože.


Naredna predstava „Tri praseta“ biće u nedelju, 28. aprila, od 12.00 časova na dečjoj sceni.


U utorak, 30. aprila, od 20.00 časova biće prikazana monokomedija o našim naravima i mentalitetu „Dr Feler“, u režiji i izvođenju Dragana Bože Marjanovića.


Za sve ljubitelje bioskopa subota je idealan dan jer će biti prikazana tri filma.

U subotu, 27. aprila, od 12.00 časova biće prikazan dečji animirani film „Nina i ježeva tajna“. „Nina voli da sluša priče za laku noć koje joj priča njen otac. Jedne večeri zaokupljen poslom otac ne dolazi da ispriča novu avanturu, a Nina saznaje da je on upravo izgubio posao u fabrici. Svet joj se okreće naglavačke i spremna je da pronađe rešenje kako bi mu pomogla“, navedeno je u opisu filma.


U terminu od 18.00 časova biće prikazan film „Isterivači duhova: Ledena pretnja“. „Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo, u kultni vatrogasni dom u Njujorku, da bi se udružila sa izvornim isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobađa se zla sila, i novi i stari isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba“, siže je ovog filma.


Poslednji film biće prikazan od 21.00 čas, pod nazivom „Monkey man“, koji govori o Kidu koji se svake noći, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu, a posle mnogo godina otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite.


Kao i do sada, karte za sve bioskopske i pozorišne programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu Pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *