“Bivoda”- akcija dobrovoljnog davanja krviPčinjski okrug, Bujanovac, 04. septembar 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Jubilarna, 10. po redu akcija dobrovoljnog davanja krvi, koju organizuje Crveni krst Bujanovac u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša, uspešno je realizovana u prostorijama Fabrike za proizvodnju mineralne vode i OBP “Bivoda”, koja je već 10 godina logistički partner iste. Prikupljeno je rekordnih 125 jedinica krvi a najbrojniji su bili upravo domaćini, radnici „Bivode“.

„Bivoda“ kao korporativno odgovorno preduzeće je u konkurenciji malih i srednjih preduzeća od Privredne komore Srbije dobila veliko priznanje kao preduzeće koje vodi brigu o zaposlenima, potrošačima, društvenoj zajednici i ostalim segmentima društva pa je u tom smislu i ova akcija, koja je kao 10. po redu, jubilarna i najposećenija – rekao je ovom prilikom direktor „Bivode“, Nenad Zafirović.

„U proseku svake godine bude oko stotinak davalaca. Kada pomnožimo sa ovih deset godina, mi smo ovde darivali oko 500 litara najdragocenije tečnosti onima kojima je to najpotrebnije. Ponosni smo jako na taj rezultat i videćemo da u budućnosti damo neki novi sadržaj i novi kvalitet.“Direktor Zafirović se zahvalio na pomoći i saradnji pripadnicima Policijske uprave iz Vranja, 4. brigadi Kopnene Vojske Srbije, Humanitarnim udruženjima „Koce zauvek“, „U srcu“, Telekomu Srbije i Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Njima su povodom jubileja dodeljene i zahvalnice sa nadom i željom da se ovakav vid međusobne saradnje nastavi i narednih godina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *