Bujanovačka banja na ovogodišnjem sajmu turizma


Međunarodni sajam turizma u Beogradu, pre dva dana, otvorio je svoja vrata i uveliko privukao ogromno interesovanje posetilaca za turistička putovanja, first-minute ponude i aranžmane koje su agencije i tur-operatori specijalno pripremili u svrhe Sajma.


Među učesnicima, tradicionalno i ove godine našla se i Bujanovačka banja. Lokacijski izuzetno pozicionirana u Hali 1, nastupila je u sklopu štandova Privredne komore Srbije.


Broj posetilaca je bio znatno veći u odnosu na prethodne godine učešća koje se održavalo pre korone.


Sudeći po posećenosti štanda i broju zainteresovanih, očekuje se da će Banja svoj široki asortiman usluga ponuditi većem broju gostiju koji će u ovoj sezoni i u narednom periodu doći i boraviti u njoj.

Inače, na ovogodišnjem Sajmu posebno interesovanje vladalo je za ponude u vezi sa domaćim turizmom, za turističke kapacitete i destinacije u Srbiji, dok je informacije o pogodnostima i aktuelnim uslovima za putovanja tokom prvog dana Sajma zatražilo čak 7833 posetilaca.

Takođe, održan je i veliki broj sastanaka i na štandovima turističkih agencija i organizacija, među kojima se našla i Turistička organizacija Bujanovca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *