Četvrta sednica Skupštine grada biće održana u petak


Za petak, 10. maj, predsednica Skupštine Zorica Jović sazvala je četvrtu sednicu Skupštine grada Vranja u sali Pozorišta, sa početkom u 9.00 časova.

Na Skupštini će biti razmatrani Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o utvrđivanju naziva ulica, trgova i zaseoka na teritoriji grada Vranja, Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o manjim montažnim objektima privremenog karaktera na teritoriji grada Vranja, Predlog Odluke o izradi drugih izmena i dopuna Plana detaljne regulacije privredno-radne zone Bunuševac 2, zatim Predlozi Planova detaljne regulacije saobraćajnice koja povezuje ulicu Maričku sa Regionalnim centrom za upravljanje otpadom „Meteris“ i solarne elektrane „Gornje livade“ KO Soderce.

Pored ostalog, odbornici će razmatrati i Program poslovanja Javnog preduzeća „Uprava Banje“ za 2024. godinu, Godišnji plan rada Predškolske ustanove „Naše dete“ za radnu 2023/24 godinu, Predlog Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja za 2024. i 2025. godinu, kao i Predlog Lokalnog operativnog plana odbrane od poplava na teritoriji grada Vranja za vode 2. reda u 2024. godini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *