IN MEMORIAM: Zoran Velinović, v.d. direktora vranjskog JKP ,,Parking servis“


U utorak 7. maja, u 48. godini života u Vranju je iznenada preminuo Zoran Velinović, v.d. direktora vranjskog JKP „Parking servis“.

Rođen je 17. decembra 1976. godine u Vranju. Nakon završene srednje Ekonomske škole, diplomirao je na Višoj ekonomskoj školi u Leskovcu i na Fakultetu za menadžment na Univerzitetu primenjenih studija Megatrend. Master studije završio je na Fakultetu poslovne ekonomije u Sremskoj Kamenici i na Ekonomskom fakultetu u Subotici. Radio je kao profesor u srednjoj Ekonomskoj školi u Vranju od 2001. do 2004. godine. Obavljao je funkciju direktora JP ,,Besna Kobila“ u Vranju tokom 2010. i 2011. godine, a nakon toga 2011. i 2012. godine bio je koordinator za srednje obrazovanje u Koordinacionom telu Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa. Od 2011. godine do nedavno radio je na Ekonomskom fakultetu u Subotici, kao koordinator odeljenja u Bujanovcu. Nakon lokalnih izbora 2016. bio je jedno vreme pomoćnik gradonačelnika Vranja, zadužen za ekonomski razvoj, rad i zapošljavanje. Za v.d. direktora Parking servisa u Vranju imenovan je u februaru ove godine.

Iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke. Komemorativni skup će biti održan danas u 12.00 sati u Pozorištu ,,Bora Stanković“. Zoran Velinović će biti sahranjen sutra, u četvrtak, 9. maja, na groblju u Vranjskoj Banji. Vreme sahrane će biti naknadno saopšteno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *