Direktor KT Nenad Mitrović se sastao sa šefom misije OEBS u Srbiji

Nenad Mitrović, v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa razgovarao je sa Šefom Misije OEBS u Srbiji, ambasadorom Janom Bratuom o najznačajnijim temama u tri opštine na jugu Republike Srbije, objavljeno je na sajtu Tela.

Na sastanku se razgovaralo o nastavku društvenih dijaloga u okviru Izveštaja u 7 tačaka, koji je Vlada Republike Srbije usvojila 2013. godine, postignutim rezultatima u oblasti obrazovanja, zdravstva, ekonomskog razvoja opština, saradnje sa mladima i drugim aktuelnim pitanjima od interesa za građane na ovom području.

Nenad Mitrović je istakao da su sve aktivnosti Službe Koordinacionog tela usmerene ka unapređenju kvaliteta života građana na jugu Srbije.

Služba Koordinacionog tela će i ubuduće nastojati da pomaže svim građanima opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa. Cilj je da poboljšamo kvalitet njihovog života i očekujem da ćemo zajedno, kao partneri, raditi na tome“ poručio je Mitrović.

Šef misije OEBS-a u Srbiji je izrazio zadovoljstvo povodom sastanka, ističući značaj buduće saradnje sa Službom Koordinacionog tela i partnersku ulogu Misije OEBS-a u Srbiji po pitanju svih aktivnosti od značaja za ovo područje.

Sastanku su prisustvovali v.d. zamenice direktora Službe Koordinacionog tela Jelena Čolić i v.d. pomoćnice direktora Službe Koordinacionog tela Jelena Jakšić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *