Jug Srbije još jednom će se ujediniti kako bi pomogao našoj sugrađanki Sanji

Pomozimo Sanji Nedeljković da pobedi opako bolest

Sanji Nedeljković iz Ristovca, majci dvoje dece, nastavnici ruskog jezika, bez stalnog zapošljenja, kojoj je bolest od februara znatno narušila zdravstveno stanje hitno je potreban novac za dalje lečenje.

Nakon niza pregleda, analiza i operacije u kojoj joj je amputiran prst na nozi u Beogradu. Dijagnoze su varirale od lošeg na gore: ili je Gorham – Stout sindrom, ili galopirajući rak, uz propratnu osteopeniju, osteoporozu, artritis i anemiju. Reagensi u Srbiji da se makar utvrdi tačna dijagnoza ne postoje, te joj je sugerisan odlazak u Hrvatsku, gde se nikakav značajan dijagnostički napredak nije desio. Bolovi u celom telu su toliko narasli, da je Sanja konstantno pod medikamentima i analgeticima. Kao jedina od strane struke preporučena opcija bila je turska bolnica „Medical Park“, specijalizovana za ovu vrstu oboljenja. Pošto je izuzetno teško naći slobodno mesto u toj bolnici, ukazana prilika se nije smela propustiti, pogotovo što su Sanji zahvaćene brojne kosti u telu nekroznim i degenerativnim procesima, a povrh svega joj je dijagnostifikovan i lipom u vratu, koji je toliko narastao da deformiše vilicu isprečava dotok krvi u mozak.

Međutim, sam odlazak u Tursku, uspostavljanje dijagnoze sa početnim operacijama košta 13 000 eura. Sanja taj novac nema, a bilo je pitanje dana, pa se novac pozajmio, delimično, te je Sanja otputovala u Tursku. Već su 4 operacije izvršene i biće još dve.

Dok Sanja, potpuno sama, bije bitku za sopstveni život, apelujemo na savest i humanost svih ljudi da pomognu u prikupljanju finansijskih sredstava kako bi se se neoperacije isplatile i troškovi daljeg lečenja obezbedili.

Vaše malo, nekome znači mnogo!

Uplatu možete izvršiti na navedenidinarski žiro račun:

H.O.“VERITTAS“VRANJE: 170-30057681000-14 sa obaveznom naznakom „Za Sanju Nedeljković“

putem pay pala na:sgvdinj@gmail.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *