Lep dan u Beogradu

Mlađe selekcije bujanovačkog Bsk-a (dečaci rođeni 2007.-2013.) imali su priliku da u subotu posete našu prestonicu. Povod je bio kvalifikaciona utakmica za odlazak na svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine, između reprezentacija Srbije i Luksemburga.

U Beogradu je najpre posećen hram Svetog Save, gde se ekspedicija iz Bujanovca uz pomoć vodiča upoznala sa istorijom izgradnje najvećeg pravoslavnog hrama na Balkanu.

Deca iz Bujanovca su uživala u zelenilu prelepog parka i odblescima vode koji kreiraju nestvarni prikaz i pojačavaju lepotu ovog monumentalnog arhitektonskog zdanja.

Od 18 časova počela je utakmica Srbija-Luksemburg, gde se zaista imalo šta videti. Naši orlovi su bili posebno nadahnuti, pa su ubeljivom igrom savladali neugodan Luksemburg rezultatom 4:1. Ovom pobedom, Orlovi su prigrabili prvo mesto u grupi, i krupnim koracima grabe ka Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

Puni pozitvnih utisaka, i srećni zbog pobede svoje reprezentacije, dečaci su se vratili u svoj Bujanovac, maštajući da će upravo oni jednog dana poneti sveti dres repezentacije Srbije.

Uprava fk Bsk se zahvaljuje na nesebičnoj pomoći oko organizacije puta u Beograd Veterinarskoj stanici Bujanovac, kao i mesnoj zajednici Bujanovac.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *