Proleće 2024. donosi i nove trendove kada su nokti u pitanju

Lepe i nogovane ruke odlika su žene koja vodi računa o svojoj higijeni i zdravlju. Kada joj pogledate u šake, videćete zapravo koliko je posvećena sebi. Takođe, uredni nokti igraju veliku ulogu u tome. Trendovi se menjaju iz godine u godinu, a evo kakvi nokti će biti popularni u 2024. godini. Piše Mondo.rs.

Kozmetičarka Lauren Hanter koja ima 14 salona za lepotu otkrila je koji će nokti biti najpopularniji u 2024. godini:

„Koketni“ nokti

„Koketni“ nokti ušli su u trend krajem prošle godine, a ove će godine postati još popularniji. Reč „coquette“ ma francuskom znači koketno i ženstveno, što ima potpunog smisla kada vidite dizajn. Možete birati između minimalističkih dizajna do raskošnijih – ali jedan ključni detalj koji svi imaju je mašna naslikana na noktu, objašnjava Hanterova.

Merlot nokti

Kao poput „Merlot“ vina, tako i nokti u ovoj boji tamne nijasne crvene biće u trendu na proleće 2024. godine. Tamnija nijansa crvene, ali ne visokog sjaja, deluje vrlo elegantno i odaje retro stilom.

Metalik

I za kraj Hanter spominje metalik trendove. Možete metalik boju da stavie na čitavi nokat za potpunu pokrivenost ili da osmislite neki apstraktan motiv sa sličnim tonovima i efektima. Nijanse koje djeluju futuristički imaju veliku popularnost u svetu šminke i manikira, a ova će godina biti u znaku posebnih varijanti koje privlače pažnju, piše The Sun.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *