Rani javni uvid povodom izrade Plana generalne regulacije zone 4

Gradska uprava Grada Vranja, odeljenje za imovinsko – pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine objavilo je Odluku o izradi Plana generalne regulacije Zone 4 u Vranju – industrijska zona, u „Službenom glasniku grada Vranja“, broj 3/24.

Rešenje o pristupanju izradi strateške procene uticaja Plana generalne regulacije Zone 4 u Vranju – industrijska zona na životnu sredinu objavljeno je „Službenom glasniku grada Vranja“, broj 2/2024.

RANI JAVNI UVID povodom izrade Plana generalne regulacije Zone 4 u Vranju – industrijska zona održaće se u periodu od 28.MARTA 2024. godine do 11. APRILA 2024. godine, u trajanju od 15 dana. Elaborat za rani javni uvid će biti izložen na internet stranici grada Vranja, kao i u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine, Ulica Ive Lole Ribara broj 1, I sprat, u Vranju, svakog radnog dana od 12,00 do 15,00 časova, uz obezbeđenu stručnu pomoć za pružanje potrebnih informacija, tumačenja pojedinih rešenja i eventualnog davanja primedbi na plan.

Grad Vranje, kao nosilac izrade Plana generalne regulacije zone 4 u Vranju – industrijska zona organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima plairanja i dr.

Pravna i fizička lica mogu podneti primedbe i sugestije u pisanoj formi na pisarnici Gradske uprave u Uslužnom centru sa naznakom za Odeljenje za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave Vranje – Kralja Milana 1, 17501 Vranje, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaključno sa 11.04.2024. godine. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade predmetnog plana generalne regulacije mogu uticati na planska rešenja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *