Najuspešnijim diplomcima medicine dodeljeni ugovori o zaposlenju u ZC Vranje

Devet najuspešnijih diplomaca Medicinskog fakulteta, koji su u prethodnom periodu bili angažovani kao lekari po ugovoru, danas su u sali Doma zdravlja Vranje u 10 časova dobili ugovore za rad na neodređeno vreme u Zdravstvenom centru Vranje.

Projekat je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uspešno se realizuje u saradnji sa Vladom Republike Srbije i resornim Ministarstvom zdravlja.

Ugovori o zaposlenju verifikovani su odlukom Vlade Republike Srbije 10.marta 2022. i rešenjem Ministarstva zdravlja mesec dana kasnije, o angažovanju na određeno vreme s tim da, ukoliko pokažu odlične rezultate da budu i trajno angažovani.

Direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević je prilikom svečanog uručenja ugovora o zaposlenju istakao da je izuzetno ponosan na ove mlade ljude, lekare koji su ono što treba Zdravstvenom centru Vranje, a to su novi ljudi i nove, sveže snage. Pored toga što im je poželeo da se pronađu u specijalizacijama i stručnom usavršavanju koje im sledi, uputio ih je i na zajedništvo i saradnju sa svim zdravstvenim radnicima u Zdravstevnom centru Vranje.

Posebno je važna svaka sugestija kolega i ostalih zdravstvenih radnika i neprocenjiva je u kreiranju vašeg profesionalnog pristupa poslu i pacijentima, kao i odnos uvažavanja i poštovanja kako prema svim zaposlenima u Zdravstvenom centru Vranje, tako i prema svim korisnicima naših usluga.“ – zaključio je direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević.

Foto: zcvranje.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *