Nedeljni horoskop od 12 do 18 novembra 2023. godine

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao – Imaćete dovoljno energije da se uspešno nosite sa neuspesima, zahtevnim šefovima i neodgovornim kolegama. Ovan će biti siguran u sebe i ovaj osećaj će biti dragocen u svakodnevnom poslovanju.

Ljubav – Niste zadovoljni partnerom, ali niste zadovoljni ni sobom. Možda razmišljate o raskidu, pogrešno shvatajući nedostatak entuzijazma za rutinu veze. Ipak, i pored čestih svađa, strasti vam ne nedostaje, pa ono što ne možete postići rečima, nadoknadite dodirima.

Zdravlje – Imaćete podršku Merkura iz znaka Strelca, zbog čega ćete se psihički osećati odlično. Isticaćete se u komunikaciji, biti zabavni za druge i pomoći mnogima svojim savetima. Baviti se spotom!

Najbolji dan: 14. novembar

Najgori dan: 17. novembar

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao – Istaknite samostalnost i odlučnost u rezultatima svog rada. Radite korektno i osigurajte se na vreme potpisima ili kontaktima sa notarom, advokatom ili drugim stručnjakom.

Ljubav – Otvaraju se nove ljubavne opcije, pa se može reći da će vas dosada i rutina zaobići u širokom luku. Za Bika je na pomolu strasna ljubav, povezana sa osobom koja putuje ili nekim sa zavidnim intelektualnim kapacitetima. Ali nemojte žuriti u vezu.

Zdravlje – Obratite pažnju na ovu nedelju, kada će nepovoljan uticaj Marsa loše uticati na vaše raspoloženje i koncentraciju i energija. Možda ste preopterećeni poslovnim događajima, što vas čini veoma umornim.

Najbolji dan: 16. novembar

Najgori dan: 12. novembar

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao – Osećaćete umor i frustraciju zbog zategnutih međuljudskih odnosa. Suzite svoje želje i kriterijume. Povećajte pažnju kada radite sa brojevima, pazite šta potpisujete i s kim poslujete.

Ljubav – Usamljeni Blizanci, razmislite o prilici koja će vam se ukazati – zreli ste za novu ljubav ili produbljivanje osećanja. Prepustite se trenutku i budite spontani. Moguće je imati avanture i razonode o kojima možete samo sanjati. Brakovi će doživeti novi uzlet.

Zdravlje – Ne dozvolite da vam povremeni napadi nervoze pokvare raspoloženje. Aktivan način života će se pokazati kao dobar način da se nosite sa napetošću i stresom, ali ne preterujte sa fizičkim naporima.

Najbolji dan: 12. novembar

Najgori dan: 15. novembar

Rak 22. jun – 22. jul

Posao – Veoma ste kreativni, spretni i brzi, tako da možete mnogo da uradite za veoma kratko vreme. Iskoristite svoj šarm da osvojite ljude od kojih zavisi vaš napredak. Neki će napredovati u poslu.

Ljubav – Mogli biste biti svadljivi. Ne dozvolite da vam emocije pomute rasuđivanje. Porodični i stambeni problemi u Raku su sve intenzivniji, ali ćete ih uspešno rešavati. Tražite podršku u svom partneru i ne odlučujete ništa sami.

Zdravlje – Nervoza i malodušnost će uticati na vaš organizam u vidu žgaravice, gastritisa ili problema sa spavanjem. Ali, srećom, dobijate dobar uticaj Marsa, što vas čini prilično jakim i otpornim na stres.

Najbolji dan: 13. novembar

Najgori dan: 16. novembar

Lav 23. 7. – 22. 8.

Posao – Snaga i energija vam se vraćaju, pa ćete moći racionalnije da pristupite postojećim problemima. Potpuno predanje poslu mogao bi biti lek za vaše sumnje ili osetljivije odnose sa kolegama.

Ljubav – Jasnije ćete razumeti motive partnerovog prevrtljivog ponašanja. Pruži ruku pomirenja, počni ispočetka, vredi. Samci Lavovi očekuju novo poznanstvo – ne popuštajte zbog stidljivosti ili nesigurnosti. Nešto veliko te čeka.

Zdravlje – Doći će do pada energije i nervoze koji bi mogli da vam poremete san. Izbegavajte kasne večere i preteranu konzumaciju kafe – nemojte je piti na prazan stomak. Ako se ne osećate dobro, dobra je ideja da proverite krvni pritisak.

Najbolji dan: 14. novembar

Najgori dan: 12. novembar

Devica 23. 8. – 22. 9.

Posao – Nemojte se uznemiriti ako vas uhvati iznenadna promena planova. Probudite svoju poznatu lukavost i prilagodite se izazovima. Mogući su stambeni problemi, kvarovi u kući, problemi sa smeštajem.

Ljubav – Kada je ljubav tu, slušajte svoje srce i glas svoje intuicije. Samci bi se mogli zaljubiti u stranca, poznatog sportistu ili osobu na položaju. Udate device mogu da očekuju veće razumevanje sa svojim partnerom i izlaz iz emocionalne krize.

Zdravlje – Počećete da se osećate bolje, vratiće vam se dobro raspoloženje i potreba da se što više družite i zabavljate. Ali nepovoljan Merkur vreba sa dalekog kraja, pa ćete prečesto menjati raspoloženja.

Najbolji dan: 17. novembar

Najgori dan: 15. novembar

Vaga, 23. septembar – 22. oktobar.

Posao – Odnosi sa kolegama biće uspešni, a mnogi od vas bi mogli da prošire obim svog poslovanja. Nove obaveze mogle bi da budu i poslovne veze sa rođacima, a neki će razmisliti i o pokretanju privatnog posla.

Ljubav – Ovo je sjajan period za poznanstva, pa se odazivajte na pozive prijatelja na kafu, ples ili zabavu. Bračni odnos u Vagi je stabilan i bez promena. Neće vam nedostajati romantičnog duha i osećanja sa kojima ćete svom partneru pokazati svu svoju ljubav.

Zdravlje – Moći ćete da se pohvalite atraktivnim izgledom i velikom količinom energije. Nalazite se u periodu kada vam mnoge stvari idu na ruku, što doprinosi vašem osećaju zadovoljstva. Vaše zdravlje je dobro, ali budite oprezni u saobraćaju.

Najbolji dan: 18. novembar

Najgori dan: 17. novembar

Škorpija 23.10 – 21.11.

Posao – Spretno ćete ulaziti u nove poslovne projekte, dobro upravljati imovinom i raspoređivati finansije. Blistaćete kreativnim nastupom i mnogi će se oslanjati na vaše procene. Neke Škorpije mogu čak i da napreduju.

Ljubav – Imaćete osećaj da partner nešto krije od vas ili vam uskraćuje ljubav i pažnju. Nalazite se u periodu kada se međusobno poverenje lako može narušiti, ponekad iz banalnih razloga. Ako ste sami, zagledaćete se u osobu koju je teško osvojiti.

Zdravlje – U odličnoj ste formi. Iskoristite nalet energije za intenzivno vežbanje i boravak u teretani i brzo ćete iscrtati liniju. Pažnju ćete privući oštrim i lucidnim izjavama, a vaš mozak će raditi danonoćno.

Najbolji dan: 13. novembar

Najgori dan: 18. novembar

Strelac 22.11 – 21.12

Posao – Neki projekti koje ste prekinuli zbog raznih problema sada će biti na putu do završetka. Zarađivaćete bolje, iako vas prate troškovi vezani za kuću, stan ili auto. Moraćete da uštedite više.

Ljubav – Ako ste tražili zanos i uzbuđenje, to vam je na dohvat ruke. Vaš živahni duh će privući udvarače i otvoriti nove ljubavne kombinacije. Neki Strelci će iznenada videti i zaljubiti se u osobu koja vam je do sada bila prijatelj i savetnik.

Zdravlje – Vodićete pun i aktivan život, a posebno će vas zabavljati svi vidovi timskih sportova. Ali pošto je Mars u vašem 12. polju, čuvajte se iscrpljenosti koja bi vas mogla uhvatiti nespremne. Odmarajte se više.

Najbolji dan: 14. novembar

Najgori dan: 12. novembar

Jarac 22.12 – 20.1

Posao – Ne upuštajte se u svađe, osvetu ili postupke iz prkosa jer ćete biti emocionalno i fizički iscrpljeni. Čuvajte se preterane subjektivnosti i preteranih reakcija. Neke kolege te ne vole i rade iza tvojih leđa.

Ljubav – Budite na oprezu jer je vaša veza dostigla osetljivu tačku i dotakla delikatnu sferu gde je ključna stvar da se prepustite jedno drugom. Tolerišite partnerovo prevrtljivo ponašanje, nemojte se svađati. Od ponedeljka otvoreni razgovor sa Jarčevima rešava mnoge stvari.

Zdravlje – Osećaćete se umorno i pospano, a zbog oslabljenog imuniteta lako biste mogli da dobijete prehladu ili upalu grla. Ali sve je prolazno, jer vam dobar uticaj Marsa vraća raspoloženje, a samim tim i fizičku formu.

Najbolji dan: 16. novembar

Najgori dan: 11. novembar

Vodolija 21. januar – 18. februar

Posao – Uprkos povremenim zastojima, bićete motivisani da krenete, dokažete se, podelite savete i uspostavite nove poslovne veze. Prethodni propali poslovni projekti mogli bi da počnu da se realizuju.

Ljubav – Omiljena Venera će zapaliti vašu strast i podsetiti vas da postoji ljubav na prvi pogled. Nećete moći da odolite snažnoj privlačnosti na zabavi ili na putovanju. Vodolije očekuju i vesti ili pismo iz inostranstva od nekoga ko je odigrao važnu ulogu u njihovom životu.

Zdravlje – Problemi sa varenjem biće posledica nezdravog načina života. Smanjite potrošnju kafe i cigareta. Hronični bolesnici treba da obrate više pažnje na održavanje zdravlja i redovno uzimaju propisane lekove.

Najbolji dan: 18. novembar

Najgori dan: 13. novembar

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao – Moraćete da radite nekoliko poslova istovremeno. Ako pokušate da deo odgovornosti prebacite na kolege, možda ćete naići na otpor ili biti nezadovoljni kvalitetom njihovog rada. Previše toga će biti na vama, ali ste i dalje uspešni.

Ljubav – Planete iz znaka Škorpije pozivaju Ribe na druženje sa suprotnim polom, izlaske u srećna društva ili na kratka putovanja. Ne smete biti sami – vaš šarm će vas učiniti popularnim i traženim, kako među prijateljima i poznanicima, tako i među udvaračima.

Zdravlje – Vaša koncentracija se poboljšava i fizička energija se vraća. U ovome će Mars u Škorpiji biti kum, koji će doprineti vašem dobrom raspoloženju, ali se ipak čuvajte veće iscrpljenosti i nezgodnih padova.

Najbolji dan: 12. novembar

Najgori dan: 15. novembar

Izvor: 24sata.hr

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *