Mitrović: Brz ekonomski i socijalni razvoj prioritet rada Službe KT za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa

V.d. direktor Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović sastao se danas sa delegacijom Međunarodnog komiteta Crvenog krsta koju su činile regionalni koordinator Međunarodnog komiteta Crvenog krsta u Beogradu, Aurelie Gautier, šef odeljenja za zaštitu, Biljana Zdravković i programski savetnik za odnose sa oružanim i bezbednosnim snagama Slobodan Čitakovići.

Na sastanku se razgovaralo dosadašnjoj saradnji između Službe Koordinacionog tela i ove organizacije i bezbednosnoj situaciji u ove tri opštine.

Mitrović je posebno istakao da je prioritet Službe Koordinacionog tela da radi u interesu svih građana Preševa, Bujanovca i Medveđe, bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Bezbednosna situacija u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa je stabilna i nijedan parametar ne ukazuje na pometnju iste. Prioritet Službe Koordinacionog tela je brzi ekonomski i socijalni razvoj ovih opština i svih građana koji u njima žive, poručio je Mitrović.

Želim da ovim sastankom ostvarim kontakt sa pravim ljudima i državnim organima koji poznaju situaciju na terenu“, naglasila je Aurelie Gautier.

Tokom sastanka je istaknuto je da je dugogodišnja saradnja izuzetno dobra i da će biti nastavljena i u narednom periodu.

Sastanku su prisustvovali i v.d. zamenice direktora Službe Koordinacionog tela Jelena Čolić i savetnik Goran Gavrilović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *