Ovog vikenda bogat bioskopski i pozorišni repertoar

Večeras od 20 časova na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković“ biće prikazana druga repriza predstave ,,4 zida ili tragikomedija o karantinu“, koju je na scenu vranjskog teatra postavio beogradski reditelj Stevan Bodroža. Narednog dana, u nedelju,19. februara, u 12 sati je dečja predstava ,,Avanture Sedrika Ridla“, u izvođenju glumaca vranjskog ansambla i režiji Stefana Gajića.

Bioskopski repertoar i ove subote, 18. februara, imaće dve projekcije. U podnevnom terminu je animirani avanturistički film za decu „Moja vila šeprtlja“.

Zatim, u večernjem terminu, od 20 sati, biće prikazan naučno fantastični film ,,Antmen i Osa: Kvantumanija“. ,,Partneri superheroji Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se kako bi nastavili svoje avanture kao Antmen i Osa. Zajedno, sa roditeljima Hope – Hank Pym i Janet Van Dyne i sa ćerkom Scott-a Cassie Lang porodica se iznenada nalazi u situaciji gde istražuju Kvantnu oblast i u interakciji sa čudnim novim stvorenjem upuštaju se u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali da je moguće“, navedeno je u opisu filma.

Karte za pozorišne predstave i bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *