Prvi krug testiranja za stipendije za nadarene učenike i studente


StudentI i učenici koji su konkurisali za stipendije za nadarene učenike i studente 11. novembra od 16 do 19 časova biće testitani online (od kuće).

Testiranje se vrši putem interneta, pristupom adresi talenti.totalassessment.rs (s tim da će u periodu testiranja umesto trenutnog obaveštenja biti stranica za logovanje na testiranje).

Vreme potrebno za testiranje je maksimalno dva sata i mora se završiti najkasnije do 19 časova, što znači da bi testiranje trebalo započeti u terminu od 16 do 17 časova kako bi studenti i učenici imali dovoljno vremena na raspolaganju, najavljeno je iz resornog Ministarstva.

Za logovanje na sistem i pristup testiranju potreban je PIN kod iz prijave i broj mobilnog telefona koji su student ili učenik uneli u samoj prijavi.

Obaveštenja o prvom krugu testiranja za stipendije nadarenim učenicima i studentima poslata su svim kandidatima 6. novembra 2023.

Drugi krug testiranja u centrima za testiranje biće održan 18. novembra 2023. godine. Tačni termini i rasporedi kandidata koji budu prošli u drugi krug će biti blagovremeno objavljeni posle prvog kruga testiranja.

Elektronska adresa za tehničku podršku: talenti@totalassessment.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *