Sa kim vi pijete danas kafu?Da li ste znali da 33% ljudi pije kafu samo zato što je smatraju idealnim povodom za druženje?

I u Srbiji je kafa je jedan od omiljenih napitaka. O njenoj popularnosti najbolje govori podatak da čak 85% Srba starijih od šesnaest godina pije kafu. Najčešće nas osvoji ona koja se ističe po neodoljivom mirisu, kremastoj teksturi i načinu pripreme.

Imajući u vidu koliko je upravo NESCAFÉ 3in1omiljen napitak među mladima, kompanija Nestlé je najnovijom tehnologijom unapredila ovaj dobro poznati brend. Poboljšana, kremasta intenzivna aroma punog ukusa, sada je i u novom redizajniranompakovanju, koje nagoveštava neodoljiv proizvod za koji je samo potrebno dobro društvo.

Bivoda Bujanovac


Digitalno doba donelo je dinamične promene u oblasti komunikacije, pa sa mladi danas neretko upoznaju i druže putem različitih društvenih mreža, što najčešće rezultira formiranjem pogrešnog utiska o osobi koja sedi iza ekrana. Predrasude i iskrivljena slika koja se kreira o drugima, logična su posledica dopisivanja zbog čega NESCAFÉ 3in1 svojom kampanjom „Chat before you judge“ želi da ukaže na vrednost komunikacije u realnom vremenu i prostoru i podseća da druženje sa različitim ljudima obogaćuje život, baš kao što i njihova unapređena kafa svojom aromom obogaćuje naše trenutke druženja.

„Ubrzani tempo života vođen sve većom ekspanzijom tehnologije doveo je do toga da mladi imaju drugačije prioritete i da su razgovori danas neretko zapostavljeni. Družimo se sa ljudima sličnim nama, donosimo zaključke na osnovu nečije objave na društvenim mrežama, ne ostavljajući mogućnost da neke ljude bolje upoznamo i saznamo njihovu stranu priče. Zato smo primamljivim dizajnom i savršeno izbalansiranim sastojcima, kreirali još kvalitenijeg saveznika uz pomoć kojeg želimo da olakšamo mladima da ‘probiju led’, ohrabrimo ih da prevaziđu predrasude i pokrenemo na razgovor van virtuelnog sveta kojem su danas toliko privrženi“, rekla jeSonja Šljivić, brend menadžerka NESCAFÉ 3in1.

Mondo.rs


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *