Šta otisak karmina govori o vama?Prema verovanju, fizičke karakteristike mogu da posluže u otkrivanju tipova ličnosti. Položaj razdeljka ili mladeža, kao i linije na dlanu često mogu da otkriju dosta toga o dotičnoj osobi. Posebno interesantan je otisak usana, i to kod dama, jer one koriste karmin kako bi istakle njihovu lepotu. Naravno, on nam ne može predvideti budućnost, ali zato i te kako odražava naš pogled na život.

Tumačenje otiska usana datira još iz stare Kine, ali se održalo do danas. Novinari magazina Popsugar potražili su odgovore u vezi sa ovom drevnom praksom, i to od Bet Bongar, stručnjaka za čitanje crta lica i autorkom knjige Čitanje usana sa Bet. Njen pristup zasniva se na boji karmina, obliku usana, i punoći otiska na papiru. Prema njenim rečima, otisak nakon što ste poljubili papir zavisi od energije, emocija, kao i trenutnih dešavanja u životu.Ovakvo razotkrivanje ličnosti u Americi je postalo pravi hit. Dame su čak osmislile i naziv, koji bismo mogli prevesti usnologija. Časopis Marie Claire posvetio je čitav članak ovoj temi. U tome im je pomogla Ana Snodgras, takođe stručnjak za ovu oblast. Pažljivo čitajte redove koji slede, jer oni kriju tumačenje otiska karmina.

Ako je trag jedva primetan, reč je osobi koja je detaljna. Briga, preciznost i taktičnost njen su zaštitni znak. Ukoliko se, pak, vaš otisak ni po čemu ne izdvaja od proseka, to znači da ste u ravnoteži, da umete da pomirite različite strane svoje ličnosti, i da se odlično snalazite u obavljanju više poslova istovremeno. Zavodljiv, pun otisak karmina povezuje se sa damama koje sve što rade, rade u velikom stilu, i rečite su.

Vidljivost kontura usana zavisi od nivoa stresa i duha. Ako su izražene u središnjem delu usta, a zatim blede ka ivicama, „to znači da ste pod stresom zbog okolnosti na koje ne možete da utičete“, pojašnjava Snodgras. Sa druge strane, ako se konture jasno ocrtavaju od spoljnog ka unutrašnjem delu sočnih usana, vi ste jedna produhovljena osoba.

City Magazine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *