Švajcarski rukometaši na pripremama u Vranju

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Nenad Đorđević organizovali su prijem za predstavnike rukometnog kluba RTV 1879 Basel, Toma Ryhinera, vice predsednika kluba i Igora Stamenova, člana Upravnog odbora kluba, čiji tim boravi na pripremama u Vranju.

Pozdravljajući goste zamenica gradonačelnika izrazila je zadovoljstvo što je ovaj klub došao u naš grad kako bi se pripremio za predstojeće prvenstvo.

Vranje je zahvaljujući angažovanju rukovodstva grada i gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića, u poslednje vreme veoma često domaćin brojnih sportskih takmičenja i manifestacija, kako nacionalnih, tako i međunarodnih. Takođe, domaćini smo mnogih klubova koji dolaze u Vranje na pripreme. Dolazak vašeg kluba u Vranje zahvaljujući našem sugrađaninu, rukometašu Igoru Stamenovu, za nas predstavlja posebno zadovoljstvo. Verujem da vam uslovi za rad u našoj sportskoj hali odgovaraju, da vam se grad dopada jer zaista imate puno toga da vidite, kao i da ćete se upoznati sa našom kulturom i tradicijom“, istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

Ona je dodala da veruje da će zahvaljujući ovoj poseti biti uspostavljena saradnja i sa nekim od vranjskih sportskih klubova. Gradski većnik za sport Nenad Đorđević naglasio je da se poslednjih godina ulažu veliki napori da se naš grad predstavi na najbolji mogući način u svakom pogledu, pa i u sportu.

Zahvaljujući zalaganjima gradonačelnika Milenkovića mi danas imamo bogatu sportsku infrastrukturu“, istakao je Đorđević.

Vranajnac Igor Stamenov koji je godinama igrao za klub RTV 1879. Basel, a sada je u upravi kluba, zahvalio se na toploj dobrodošlici i na tome što je grad omogućio njegovom klubu da svoje pripreme obavlja u vranjskoj hali sportova, gde će u sklopu priprema odigrati i dve utakmice.

Hvala puno svima i nadam se da će biti prilike da i moji Vranjanci uzvrate posetu i dođu u Bazel“, rekao je između ostalog Stamenov.

Tom Ryhiner, vice predsednik kluba zahvalio se na gostoprimstvu i istakao da se svi osećaju kao da su kod kuće.

Uslovi za treniranje su idealni, a mi smo ponosni što možemo da prezentujemo svoj rad ovde, a zašto da ne možda i prihvatimo nekog od vaših mladih talentovanih igrača u svoje redove“, rekao je Tom Ryhiner.

Foto: Vranje.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *