Svake subote u vojnim školama biće „Otvorena vrata”


Ministarstvo odbrane Vlade Republike Srbije uputilo je poziv svim zainteresovanim mladićima i devojkama da u okviru akcije „Otvorena vrata” sutra, od 10 do 13 časova, posete Vojnu akademiju, Vojnu gimnaziju i Srednju stručnu vojnu školu „1.300 kaplara”.

Svi zainteresovani mladići i devojke i njihovi roditelji, koji žele da se upoznaju sa životom i radom u vojnim školama, biće u prilici da ove i svake naredne subote do 30. marta 2024. godine posete prostorije vojnih škola i detaljno se informišu o nastavnom planu i programu, smerovima, uslovima konkursa i procedurama za upis u vojne škole u školskoj 2024/2025. godini.

U učionicama i kabinetima vojnih škola dočekaće ih kadeti i učenici, kao i njihove starešine i profesori, spremni da odgovore na sva pitanja, ali i predstave život i rad u vojnim školama.

Konkurs za upis u vojne škole – Vojnu akademiju, Vojnu gimnaziju i Srednju stručnu vojnu školu „1.300 kaplara” biće otvoren od 15. februara, a zainteresovani kandidati i kandidatkinje moći će da podnesu prijave do 31. marta 2024. godine, navedeno je u saopštenju.

Kontakt adrese za bliže informacije možete pogledati ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *