Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju

Sada već po tradiciji, već 19 godina održava se takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju.

Ove godine Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija raspisalo je takmičenje za Realizovane inovacije i Inovativno selo.

Cilj takmičenja je da se promoviše preduzetnički način razmišljanja i ponašanja tako što učesnicima daje edukativnu i finansijsku podršku koja ove godine iznosi 5.000.000,00 dinara za sve inovativne projekte.

Takmičenje je otvoreno do 05. maja 2023. godine do 20.00 časova.

Postoji velika zainteresovanost za prijavljivanje na ovo takmičenje. Iz tog razloga će u Opštini Bujanovac u Skupštinskoj sali biti održan informativni dan u sredu, 12.04.2023. godine sa početkom u 12:00 časova.

Opština Bujanovac poziva sve zainteresovane preduzetnike, poljoprivrednike, privrednike, srednjoškolske ustanove i ostale pojedince sa teritorije opštine Bujanovac i iz drugih susednih opština da prisustvuju ovom informativnom sastanku, kako bi mogli da se informišu
o detaljima prijavljivanja za ovo takmičenje.

Zbog ograničenog broja mesta, obavezno je prijavljivanje najkasnije do 11.04.2023. godine do 16:00 časova, koje se vrši preko Romskog humanitarnog centra – RHC Bujanovac putem maila:
rhc_bujanovac@yahoo.com ili telefona: 062 711 883.

Ne propustite priliku da čujete šta sve može biti inovativno u Vašem svakodnevnom životu i radu! Možda će baš Vaša ideja biti nagrađena i služiti kao primer drugima da olakšaju svakodnevne poslove!
Srećno i dobro nam došli!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *