U petak i nedelju predstave a u subotu tri filma


Sa početkom od 19.00 časova, u petak, 29. marta u vranjskom pozorištu biće prikazana predstava „Ništa nećemo zaboraviti“, koja je rađena po motivima romana „Kanjec filjma“ i „Ista priča“ Vere Cenić. „Priča o čoveku koji preko agencije pokušava da se oženi, ali mu oni greškom, umesto žene šalju muškarca, naišla je na dopadanje gde god se prikazivala“, navedeno je u opisu ovog pozorišnog komada.

U nedelju, 31. marta, na dečjoj sceni od 12 časova je predstava „Pinokio“ u režiji Darka Kovačovskog.

Ove subote, 30. marta, biće prikazana tri filma.

U terminu od 12.00 časova je animirani film „Kantervilski duh“. „Radnja filma je u Engleskoj s kraja devetnaestog veka, kada naučni pronalazak donosi nove poglede na svet. Moderna američka porodica useljava se u svoju tek kupljenu seosku kuću, koju okružuju duhovi. Ser Simon Kantervil uspešno pohodi terenom više od tri stotine godina, ali u momentu kada pokušava da uplaši nove ukućane susreće se sa novim izazovima.“ stoji u opisu filma.

Od 18.00 časova biće prikazan film „Ruski konzul“. „Glavni junak filma, srpski doktor Ilija Jugović po kazni dobija premeštaj u bolnicu u Prizrenu. Tu upoznaje profesora istorije Ljuba Božovića, ruskog konzula, naizgled psihijatrijskog pacijenta koji tvrdi da će uskoro “Rusija opet postati Rusija, a Kosovo će opet biti srpsko”. Protiv Božovića se okreću lokalni albanski moćnici, separatisti. Oni pokušavaju da isele Božovića ali u njegovu zaštitu staje doktor Jugović“, radnja je ovog filma.

Sa početkom od 21.00 sat biće prikazan film „Godzila i Kong – Novo carstvo“. „Nova avantura koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta. U filmu se dublje istražuje istorija ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Ostrva lobanja, otkrivajući mitološku bitku koja je oblikovala ova izvanredna bića i zauvek ih povezala sa čovečanstvom“, stoji u opisu filma.

Karte za sve bioskopske i pozorišne programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu Pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *