Vučić: Uvek ću biti uz svoj narod!


Predsednik Republike Srbije Aleksandar poručio je da se nije uplašio nasilnika i da će uvek biti uz svoj narod, kao i da će biti sačuvani mir i stabilnost u zemlji.

„Ja sam taj koji je bio na terasi, koji je bio u Predsedništvu, na svom radnom mestu, i nisam vas se nimalo uplašio i neću vam dati da srušite Srbiju“, rekao je predsednik Vučić u video poruci iz Predsedništva Srbije.

Predsednik Vučić naveo je da mu se s vremena na vreme čini da politički protivnici, ali i njihovi mentori spolja misle da su u ovoj zemlji svi idioti i da niko nema oči i uši, i da niko ne razume šta se sve dogodilo, stoji na Instagram profilu.

„Svi su videli da su gotovo tri sata policajci i imovina građana Srbije bili brutalno napadani od onih koji su rešili da ruše demokratiju u Srbiji i izbornu volju našeg naroda.

Svi su videli, ali oni bi da okrenu priču, da nas zavitlavaju, da se šale sa Srbijom, da pokušavaju da nas sve naprave zajedno ludima. I u moru laži koju iznose sinoć i danas samo jedna stvar je bila istinita, a to je da su videli nekog muškarca koji im je ličio na Vučića, koji je bio baš na ovom mestu gde sam ja sada, gde su ga izviždali“, naveo je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić potvrdio je da je to tačno i da je on bio na terasi.

„Apsolutno je tačno, bio sam ja na terasi Predsedništva svog radnog mesta, nisam ih se uplašio nimalo, nisam pobegao ni u jednu stranu zemlju, nisam se sakrio ni u jedan bunker i nikada se od siledžija i nasilnika skrivati neću. Uvek ću biti uz svoj narod, odbranićemo i sačuvaćemo demokratiju, odbranićemo i sačuvaćemo mir i stabilnost u našoj Srbiji. Živela Srbija!“, poručio je predsednik Vučić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *