Za košarkaše iz Bujanovca novi dresovi i lopte od Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu

Tokom posete v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenada Mitrovića, košarkaškom klubu „PLAY 017“ u Bujanovcu kao podršku i podstrek u daljem bavljenju sportom, Mitrović je poklonio novu sportsku opremu u vidu lopti i dresova.

Sport je izuzetan instrument za oblikovanje karaktera i gradnju timske svesti. Služba Koordinacionog tela i Vlada Republike Srbije će uvek podržavati omladinski aktivizam, a današnja poseta i dodela sportske opreme su samo mali korak u tom pravcu. Ulaganje u decu je ulaganje u budućnost“, istakao je Mitrović.

Predsednik košarkaškog kluba „PLAY 017“, Nenad Stajić, izrazio je zahvalnost v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Nenadu Mitroviću i predstavnicima Službe Koordinacionog tela na podršci u razvoju košarkaškog kluba i svih njegovih članova.

Donacija lopti i opreme ne samo što će podići kvalitet naših treninga, već će i inspirisati naše košarkašice i košarkaše da se još više posvete svom sportu. Ova vredna oprema će nam omogućiti da podignemo nivo treninga i razvijamo veštine naših igrača, čime ćemo postati još konkurentniji na sportskim događajima na kojima učestvujemo. Zaista smo zahvalni na ovakvoj inicijativi i podršci koja će nam omogućiti da rastemo i uspešno predstavljamo naš klub i grad Bujanovac“, rekao je Nenad Stajić.

Dodeli sportske opreme košarkaškom klubu „PLAY 017“ iz Bujanovca prisustvovali su i v.d. pomoćnice direktora Službe Koordinacionog tela Jelena Jakšić i savetnik u Službi Koordinacionog tela Goran Gavrilović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *