Za vikend u vranjskom Pozorištu biće prikazana dečja predstava i dva filma

Zanimljiv repertoar počinje u bioskopu, i to u subotu, 30. septembra, biće prikazana dva filma.

U terminu za mališane, od 12 sati, je animirani avanturistički film ,,Patrolne šape“.

,,Kada se magični meteor spusti u Grad pustolovina, Patrolne šape dobijaju supermoći i postaju MOĆNE KUCE! Za Skaj, koja je najmanja u njihovom timu, nove moći su ostvarenje snova. Ali, stvari će postati loše kada Hamdinger, njihov najveći neprijatelj, pobegne iz zatvora i udruži se sa ludim naučnikom, kako bi ukrao supermoći za dva zlikovca. Dok sudbina Grada pustolovina visi o koncu, Moćne Kuce moraju da zaustave zlikovce pre nego što postane kasno, a Skaj će morati da nauči da čak i oni najmanji mogu da naprave najveću promenu“, stoji u opisu filma.

U večernjem terminu, od 20 sati, biće prikazano još jedno novo filmsko ostvarenje, akcioni film ,,Plaćenici 4“.

,,Filmska hit franšiza sa najviše glumačkih zvezda u istoriji! Plaćenici se vraćaju na velika platna u svom četvrtom izdanju i ponovo predstavljaju najveća imena glumačke akcione scene. Džejson Stejtam, Endi Garsija, Silvester Stalone i Dolf Lundgren donose vam novu dozu akcije, uz pridružene članove Megan Foks, 50 centa i mnoge druge. Ono što je počelo pre 11 godina konačno se završava. Nepobedivi veteran plaćenik Barni Ros i njegova ekipa vraćaju se za četvrti nastavak franšize. Ros i njegova plaćenička banda suočiće se sa trgovcem oružja koji upravlja snagom ogromne privatne vojske“, poručuju iz produkcije.

Repertoar se nastavlja u nedelju, 1. oktobra. Na dečjoj sceni biće odigrana predstava ,,Bajka o pozorištu“, gostujući komad Narodnog pozorišta Pirot.

Karte za filmove i pozorišnu predstavu mogu se kupiti na biletarnici, kao i onlajn na sajtu Pozorišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *