Brza jesenja poslastica koja se ne peče: Čizkejk štanglice sa bundevom



Ove jeseni uživajte u prelepim čizkejk štanglicama sa bundevom!

Sastojci:

Kesica želatina

340 grama krem sira

150 grama šećera

195 grama mlevenog keksa

50 grama šećera u prahu

Prstohvat soli

425 grama pirea od bundeve

¾ kašičice soli

115 grama putera (istopiti)

Priprema:

Pomešajte mleveni keks, 50 grama šećera, ¾ kašičice soli i istopljeni puter, pa sve dobro izmešajte i rasporedite ravnomerno u pleh.

Umutite krem sir i 150 grama šećera, dodajte pire od bundeve, so i želatin, pa sve još kratko umutite. Nalijte preko prvog sloja, ostavite u frižideru da se stegne i isecite na štanglice.

Mondo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *