Rad Zdravstvenog centra i Apoteke Vranje tokom nastupajućih praznika


Pošto nam se bliži praznični period građane interesuje kako će biti organizovano radno vreme Zdravstvenog centra u Vranju, kao i koje će apoteke raditi u tom periodu. U nastavku možete detaljno videti raspored.

Tokom Međunarodnog praznika rada 1. i 2. maja dežurne službe u Zdravstvenom centru će raditi uobičajeno.

Tokom Vaskršnjih praznika od 8.00 do 18.00 časova će raditi zdravstvena zaštita odraslih, zdravstvena zaštita radnika, zdravstvena zaštita dece školskog uzrasta, zdravstvena zaštita predškolske dece, kućno lečenje i nega i stomatološka ordinacija.

Služba hitne medicinske pomoći će raditi neprekidno 24 časa, dok će Laboratorija u Domu zdravlja raditi od 8.00 do 14.00 časova. Služba za zdravstvenu zaštitu žena će tokom 3. i 4. maja raditi od 8.00 do 14.00 časova.

Respiratorna ambulanta ATD neće biti otvorena tokom praznika, a pacijenti će biti zbrinuti u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva – Opšta medicina i u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika – Medicina rada.

U Opštoj bolnici Vranje, rad će biti organizovan po sistemu dežurstava, a pružanje usluga će se odvijati neprekidno, 24 časa.

Za vreme praznika dežuraće i objekti Apotekarske ustanove Vranje, na taj način što će Ogranak na šetalištu u centru grada raditi svakog dana od 7.30 sati pa do ponoći.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *