„Borini pozorišni dani“Tradicionalna kulturna manifestacija „Borini pozorišni dani“ će od 23. do 28.oktobra, po 39. put biti održani u Vranju, a ovoga puta celokupan program biće izveden u novoj zgradi Pozorišta „Bora Stanković“.

Tako će u sredu 23. oktobra, Narodno pozorište iz Beograda, izvesti predstavu „Rodoljupci“, a već sledeće večeri, na pozorišnim daskama nastupiće Bitef teatar sa predstavom „M.I.R.A“.

U petak publici će se predstaviti Narodno pozorište iz Sombora i Srpsko narodno pozorište iz Novog Sada komadom „Tartif“. Vranjanci će u subotu, 26. oktobra moći da uživaju i u predstavi „Na Drini ćuprija“ , koju će izvesti Srpsko Narodno pozorište iz Novog Sada.

U nedelju je predviđena predstava pod nazivom „Zašto je poludeo gospodin R“ Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Poslednjeg dana održavanja „Borinih pozorišnih dana“, 28. oktobra publici će se predstaviti ansambl Pozorišta „Bora Stanković“  koji će izvesti predstavu „Nečista krv“.

U pratećem programu biće izvedena predstava za decu „Žurka kod plavog zeca Pozorišta „Bora Stanković“ ,monodrama „Bog te mazo“, Zorana Karajića, u režiji Tome Kuruzovića, Stand Up ShoW „Najgori do sada“ , Marka Nikolića i publici će biti predstavljena knjiga Ksenije Radulović.

Jugmedia.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *