Čestitka OO SNS Bujanovac povodom 11 godina stranke


BUJANOVAC, 25. oktobar 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Bujanovcu svim članovima čestita jedanaest godina postojanja i rada.

Za više od jedne decenije ostvarili smo značajne rezultate, a rejting stranke koja čuva stabilnost i brine o budućnosti svojih građana je na istorijskom maksimumu. U godinama koje dolaze budite ponosni na ono što smo do sada uradili i stremite boljim rezultatima, kaže se u čestitki opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bujanovcu .


Inače, 11 godina rada i slava stranke biće obeleženi liturgijom i sečenjem slavskog kolača u crkvi Sveta Petka u Rakovcu u nedelju 27. oktobra 2019. godine u 8 i 30 časova. Druženje sa članovima je istog dana od 12 sati u prostorijama stranke u Bujanovcu.


Kao što je običaj u srpskom narodu i ovom prilikom saborno, proslavićemo našu slavu, slavu Srpske napredne stranke, okupljeni oko svetiteljke i majke – Svete Petke. Verujemo u zajedništvo, u ideje, u mladost, u iskustvo i znanje koje imamo. Mi znamo da Bujanovac i njegovi građani mogu više i bolje i spremni smo da svu svoju energiju i znanje uložimo da bismo ostvariti taj cilj. U to ime, svim članovima Srpske napredne stranke čestitam jedanaest godina postojanja i rada“ – istakao je Nenad Mitrović, lider bujanovačkih naprednjaka.


Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  i OO SNS Bujanovac

Piše: Nenad Tasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *