DAME: Ako se zaljubite u nekoga…Zaljubi se u nekoga ko će te voleti bezuslovno. Ko će prihvatiti tvoje mane, nedostatke, nesavršenosti i koji će u tebi stvoriti osećaj da si vredna da te ima.

Zaljubi se u onog koji će se boriti za tebe, uprkos poteškoćama i olujama koje dođu u život. U onog ko će razumeti tvoje ludosti i ponekad tvoja možda i nepromišljena ponašanja. U onog koji će te smiriti kada se osećaš uzrujanom. U onog ko će s tobom razgovarati pun ljubavi nakon duge svađe.

Zaljubi se u nekoga ko će ceniti tvoj trud, a koji će te voditi i pružiti ti podršku u ostvarivanju tvojih ciljeva. Ko će na kraju dana biti pokraj tebe. Ko će voziti satima samo da vidi tvoj osmeh. Zaljubi se u onog ko će uvek biti uz tebe ma što god da se dogodi.

Zaljubi se u nekoga ko će te poljupcem učiniti da se osećaš najposebnijom ženom na svetu. Ko će učiniti da unutar sebe osetiš erupciju senzualnosti. Ko će ti otpevati nežnu pesmu da lakše zaspeš i ujutro čim otvoriš oči ugledaćeš njegovu lepu poruku za početak dana.

Zaljubi se u nekoga ko će ti biti i najbolji prijatelj i ljubavnik u isto vreme. Ko će s tobom kasno uveče jesti čokoladu kako bi se ti osećala bolje. Ko će s tobom dugo razgovarati o bilo čemu.

Zaljubi se u onoga koji će te nasmejavati, s kojim se poput deteta možeš zabaviti. Ko će te ponosno i neumorno držati za ruku pokazujući svima kako je pravi srećnik što te ima.

Zaljubi se u nekoga ko će ti oprostiti. Kome ćeš biti ispred svih njegovih hobija, poslova, svega. Ko će svaki vaš trenutak učiniti za pamćenje. Ko će održati svoja obećanja. Zaljubi se u onoga koji će poštivati tebe i tvoje životne odluke.

Zaljubi se u nekoga ko će voljeti tvoju dušu više od tvog tela. Ko će odagnati sve tvoje brige, suze i sumnje. U onoga koji će te zauvek razumeti i sve tvoje promene. Zaljubi se u nekoga ko će te usrećiti, ko će te zadovoljiti i onoga koji će te uvek pozitivno iznenaditi.

Izvor: zdravaisretna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *