Dnevni horoskop za 12. oktobar: Bez zdravlja nema bogatstva!OVAN


Očekuje vas poboljšanje zarade u narednom periodu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju posla. Lepo se osećate pored osobe do koje vam je stalo. Skloni ste gojenju u ovoj fazi. Pazite na ishranu.


BIK


Moguće je da preterujete sa pritiskom u odnosu na poslovno okruženje i saradnike koji vam to zameraju. Očekuje vas povoljan dan na ljubavnom planu. Moguće je da ćete imati neke manje preokrete. Problemi sa pritiskom.

BLIZANCI


Pred vama je povoljan dan za pokretanje nekog novog posla. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pomak u karijeri. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Potrebno vam je više sna.


RAK


Odlična saradnja sa poslovnim okruženjem vas očekuje. Bićete zadovoljni i ostvarenjem svojih ambicija. Dobijate mnogo ljubavi od osobe do koje vam je stalo i uživate u lepim trenucima. Nemate zdravstvene probleme danas.

LAV

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke preokrete i manje promene. Moguće je da žlite zajednicu ili brak sa osobom do koje vam je stalo ali se ona još uvek oko toga predomišlja. Pazite na svoje zube.

DEVICA


Sreća vas prati danas, pa na poslovnom polju možete da ostvarite sve ono što želite. Imate priliku da birate osobu sa kojom ćete imati emotivnu vezu. Možete da očekujete da ćete imati dosta udvarača. Mogući su problemi sa cirkulacijom.


VAGA


Možete da očekujete povoljan period za posao. Pred vama je dan u kojem ćete obaviti dosta važnih stvari. U braku vas očekuju manje trzavice sa voljenom osobom. Dosta toga vas opterećuje. Mogući su problemi sa grlom.


ŠKORPIJA


Očekuje vas prilika da se upustite u poslovnu saradnju sa osobom koja bi mogla da vam donese značajne promene u posao. Veza sa voljenom osobom bi mogla da vam krene u boljem smeru. Mogući su problemi sa venama.


STRELAC


Pokušavate da ostvarite promene na polju posla. Važno vam je da se na ovom planu pomaknete sa početne tačke. Moguće je da vam nije ni malo lako da sa voljenom osobom sasvim iskreno razgovarate. Prati vas iscrpljenost.

JARAC


Možete da se oslonite na svoje saradnike koji su vam odani i koji će vam iskreno pomoći oko posla. Ako ste slobodni, možete da se nadate dobrim promenama na ovom polju. Prepustite se osećanjima. Problemi sa cirkulacijom.


VODOLIJA


Dobro razmislite o svojim budućim poslovnim potezima i potrudite se da budete dovoljno racionalni. Nećete uspeti da održite vezu koja već duže vreme dolazi do veće krize i pucanja. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.


RIBE


Očekuju vas pozitivne promene na polju posla u narednom periodu. Sreća vas danas prati i oko finansija. Period koji vas očekuje može da vam donese brojne promene na polju emocija. Prijaće vam rekreacija.

Kurir


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *