Gradonačelnik posetio povređenog u saobraćajnoj nesreći

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i direktor Zdravstvenog centra Vranje dr Saša Đorđević sa saradnicima, obišli su povređenog putnika, koji je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče, na starom auto-putu Vranje-Leskovac, kod sela Ranutovac.

Gradonačelnik je povređenom poželeo brzo ozdravljenje, kao i svim putnicima, koji su pušteni na kućno lečenje.

Takođe, povređenoj putnici, koja je upućena u Ortopedsku kliniku u KC Niš, poželeo je brz oporavak.

Izražavam duboku žalost zbog izgubljenog života u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći. Porodici upućujem iskreno saučešće. Takođe, želim da istaknem važnost pravovremenog reagovanja i zbrinjavanja povređenih, naročito u ovako velikim nesrećama. Juče je istovremeno šest ekipa Hitne pomoći učestvovalo u pružanju pomoći povređenima. Zahvaljujući rekonstruisanom hiruškom bloku vranjske bolnice omogućena je kompletna zdravstvena zaštita povređenih, od prijema i dijagnostike do brzog i potpunog zbrinjavanja na jednom mestu, što je u ovakvim situacijama od presudnog značaja”, istakao je gradonačelnik.

U jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći, u sudaru autobusa i putničkog automobila jedna osoba je stradala, a 13 je povređeno.

Foto: Vranje.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *