INTERVJU: Nenad Zafirović, direktor ,,Bivode“

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL 

BUJANOVAC, 15. avgust 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Direktor ,,Bivode“  Nenad Zafirović, govori o značaju fabrike ,,Bivoda u Bujanovcu.

U ponedeljak, 12. avgusta je u bujanovačkoj ,,Bivodi“ održana Pres konferencija u cilju promotivne kampanje predstavljanja novih proizvoda, Limunade i Multifruita u pakovanju od 1.5 litra.

Direktor fabrike vode i sokova Nenad Zafirović prestavio je tada šestomesečni projekat Privrednog društva DOO BIVODA Bujanovac koji je završen uz nesebično zalaganje kompletnog menadžmenta, zaposlenih, kupaca, dobavljača, kao i organa upravljanja čije su smernice i sugestije pomogle da na kraju izrade proizvode koji je u skladu sa imidžom i renomeom Bivode DOO.

– Kao poseban napor i rezultat na kraju ističemo cenu koštanja novih proivoda, zbog čega su najzaslužniji naši dobavljači koji su razumeli čitav projekat i sa kojim smo zajednički došli do cene u maloprodaji od nekih 50 do 55 dinara za bocu od 1.5 litra.

Bivoda Bujanovac

Novi proizvodi kao i ostali će se proizvoditi na modernoj opremi svetskih proizvođača koju već posedujemo: KRONES, BWT, VAN DER MOLEN, LANXESS, kapaciteta punioce 18 000 litra/h koja joj omogućava primenu vrhunske tehnologije flaširanja vode i osvežavajućih bezalkoholnih pića.

U delu kvaliteta u smislu standardizacije sistema poslovanja u Bivodi je implementirano upravljanje menadžmenta kvaliteta – ISO 9001 i HACCP. U kontinuitetu Bivoda radi na stalnom održavanju i unapređenju sistema kvaliteta.

Napominjemo da su BIVODA proizvodi nosioci mnogobrojnih nagrada i priznanja za kvalitet ostvarenih na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu i drugim sajmovima.

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL 

Ovde se takođe možemo pohvaliti i time da pripadamo maloj grupi korporativno odgovornih preduzeća. U konkurenciji malih i srednjih preduzeća 2007. godine dobili smo nagradu PKS kao privredno društvo koje brine o potrošačima, svojim zaposlenima, lokalnoj zajednici i ostalim segmentima društva.

komercijalnom segmentu poslovanja privrednog društva širimo svoju distributivnu mrežu sa pratećom logistikom u cilju osvajanja novih kanala prodaje i potpunog pokrivanja nacionalnog tržišta preko poslovanja Distributivnih centara u Nišu, Zaječaru i Beogradu.

Paralelno sa širenjem distributitvne mreže investirali smo u svoju logistiku, putnička vozila, komercijalna VAN vozila i terenti program iz sopstvenih sredstava.

U Bivodi je zaposleno oko 100 ljudi, uglavnom iz Opštine Bujanovac sa prosečnom neto zaradom od 48.000  dinara – rekao je Zafirović.

Foto: Pčinjski 017 – PORTAL 

Piše: Nenad TasićОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *