JAVNI KONKURS ZA FINANSIRANjE I SUFINANSIRANjE PROGRAMA I PROJEKATA U OBLASTIMA OMLADINSKOG SEKTORAMinistarstvo omladine i sporta je raspisalo Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata u oblastima omladinskog sektora koji su odobreni od strane Evropske komisije kroz Erazmus+ program EU i programe prekogranične saradnje.

Pravo učešća na konkursu imaju udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovi savezi pod uslovom da su upisani u Jedinstvenu evidenciju udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovih saveza.

Iznos sredstava je 2. 500.000,00 RSD.

Rok za dostavljanje predloga programa i projekata je 15 dana od dana objavljivanja konkursa, odnosno do 1. avgusta 2019. godine.

Konkursna dokumentacija se predaje na pisarnicu Ministarstva omladine i sporta ili šalje poštom, s tim da je neophodno da konkursna dokumentacija poslata poštom stigne na pisarnicu do 1. avgusta 2019. godine do 15.30 časova.

Konkursna dokumentacija sa Smernicama za podnosioce projekata dostupna je na https://www.mos.gov.rs/vest/javni-konkurs-za-finansiranje-i-sufinansiranje-programa-i-projekata-u-oblastima-omladinskog-sektora-koji-su-odobreni-od-strane-evropske-komisije-kroz-erazmus-program-eu-i-programe-prekogranicne-saradnje?lang=lat

Dodatne informacije se mogu dobiti putem telefona + 381 11 311-7164 ili putem elektronske pošte medjunarodna.saradnja@mos.gov.rs

Izvor: Ministarstvo omladine i sporta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *