Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava mladima i ženama


Projekat ,, Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu “ sufinansiraju Kabinet ministra zaduženog za ravnomerni regionalni razvoj i gradovi Leskovac i Vranje, opštine Vlasotince, Bojnik, Medveđa, Vladičin Han, Surdulica i Trgovište i Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjkog okruga.

Cilj projekta je da se mladima i ženama omogući unapređenje poslovanja. Realizacija projekta će omogućiti mladima i ženama koje su vlasnici postojećih mikro i malih preduzeća i preduzetnicima/preduzetnicama da svoje poslovanje unaprede uz razvoj preduzetništva i preduzetničkog duha.
Program se realizuje u dve faze i to: prva faza Programa – obuke, druga faza Programa – Dodela bespovratnih sredstava.

Pravo na učešeće u Programu, u drugoj fazi dodele bespovratnih sredstava najboljim biznis planovima, imaju oni kandidati koji su uspešno završili program obuke i izradili biznis plan.

Ovaj Javni poziv poziv objavljen je na sajtu opštine Trgovište https://www.trgoviste.rs/konkursi/2023. Rok za dostavu prijava u okviru druge faze Programa uslovljen je realizacijom obuke priprema biznis plana i spremnost investiranja, odnosno 10 dana nakon završetka obuke, a podnosioci prijava u fazi takmičenja će o istom biti blagovremeno obavešteni.

Overena i odštampana prijava sa obaveznom dokumentacijom dostavlja se u zatvorenoj koverti sa naznakom ,, Razvoj omladinskog i ženskog preduzetnižtva u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu – ne otvarati“ poštom ili na pisarnici jedinice lokalne samouprave OPŠTINA TRGOVIŠTE, Adresa: ul.Kralja Petra Prvog br. 4 17525 Trgovište.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *