Javni uvid u Nacrt druge izmene i dopune GUP Vranja

Odeljenje za urbanizam, imovinsko – pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine oglasilo je Javni uvid u Nacrt druge izmene i dopune Generalnog urbanističkog plana Vranja.

Javni uvid u Nacrt druge izmene i dopune Generalnog urbanističkog plana Vranja održaće se u periodu od 06. aprila 2023. do 20. aprila 2023. godine u trajanju od 15 dana, svakog radnog dana u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave Vranje, Ulica Ive Lole Ribara broj 1, I sprat , od 11,00 do 15,00 časova, gde će biti obezbeđena stručna pomoć za pružanje potrebnih informacija, tumačenja pojedinih rešenja i eventualnog davanja primedbi na plan.

Nacrt plana biće izložen i na zvaničnoj internet stranicama Gradske uprave grada Vranja.

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt plana mogu podneti isključivo u pisanoj formi na pisarnici Gradske uprave Grada Vranja Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine. Gradske uprave Vranje u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 20.04.2023. godine.

Javna prezentacija Nacrta druge izmene i dopuna Generalnog urbanističkog plana Vranja održaće se u utorak 11. aprila 2023. godine sa početkom u 13,00 časova u Velikoj sali Skupštine Grada Vranja.

Javna sednica Komisije za planove održaće se po završetku javnog uvida u ČETVRTAK 27.04.2023. godine sa početkom u 13,00 časova u Velikoj sali Skupštine Grada Vranja.

Fizička i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *