Kako žena razmišlja o mužu, takav on postaje: Kad vidi samo nedostatke – oni se umnožavaju!“Ako žena ne poštuje svog muža, niko ga ne poštuje. Ako vam se nešto ne sviđa kod vašeg muža – nađite prvo uzrok toga u sebi. Njemu nedostaje muškosti tačno toliko koliko vama nedostaje ženstvenosti. Iza svakog velikog muškarca uvek stoji žena koja veruje u njega. I istinski ga voli.”

Napomena Pčinjskog 017- PORTALA: Ovaj tekst nije stav uredništva, samo prenosimo jedno intrigantno gledanje na odnose.

Moć žene je ogromna i njen utIcaj na muškarca je bezgraničan. Zapravo, žena “pravi” muškarca. Ona otkriva i razvija njegove kvalitete, a neke suzbija. Najčešće to radi nesvesno, koristeći scenarije iz genetskog pamćenja i svoje porodično iskustvo.

Ako je tata bio uspešan, podstaći će svog muškarca da dostigne uspeh. A ako je tata bio npr. gubitnik, nasilnik ili alkoholičar – nesvesni obrazac će dovesti do kolapsa porodice.

Problem je u tome što žene ne shvataju svoju snagu i ne obraćaju dovoljno pažnje na svoje misli i dela, nisu svesne svojih moći i sposobnosti uticaja na svog muža.

Da smo rođene s čarobnim štapićem, malo je verojatno da bi njime mahale bezveze, već bi se upoznale s “alatom” koji posedujemo i koristile bi ga pametno, zar ne?

Pogledajmo što žena može učiniti muškarcu i kako može uticati na njegov karakter i akcije.

Kako žena razmišlja o svom mužu, takav on postaje. Kad vidi samo nedostatke – oni se umnožavaju svaki dan, i onda čak i čovek koji ima ogroman potencijal da bude dobar muž, postaje sličan nekoj od domaćih životinja tj. dobiva epitete poput – stoka, svinja, magarac, konj … niz možete nastaviti, nažalost, primerima iz okruženja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *