„SAŠA BIMBA – Rakovac 2019“ – OSMO veče turniraPčinjski okrug, Bujanovac, Rakovac, 12. jul 2019. (PČINJSKI 017 – PORTAL) – Posle dvodnevne (neplanirane) pauze zbog lošeg vremena, nastavljene su utakmice na turniru. Ostao je još jedan takmičarski dan po grupama i od sutra kreću četvrt – finalne borbe. Finale je planirano za ponedeljak, ako vreme dozvoli.

U grupi A drugi krug su obezbedile ekipe ,,T.R. MILOŠ ZAJKO & EKO STIL DOO“ i ,,T.R. BISA PLASTIKA“.

U grupi B ,,EVOTEK“ je prvi u grupi, dok će se večeras za drugo mesto boriti ekipe ,,DURČA KING“ i ,,MI TO TAKO“, s tim što ekipi iz Dubnice odgovara i remi, zbog bolje gol razlike.

U grupi C, domaća ekipa ,,BIMBA RAKOVAC“ i Vranjski ,,KOCE ZAUVEK“ su obezbedili četvrt – finale, pa će u večerašnjem direktnom duelu odlučivati sa koje pozicije u grupi nastavljaju takmičenje.
Drugi meč iste grupe, izmedju ,,JUNAKA SA KOŠARA“ i ,,TREBEŠINJA“ biće revijalnog karaktera jer su obe ekipe ispale sa turnira.

I u poslednjoj grupi D, sve je jasno. ,,BUTIK RASTKO“ i ,,AUTO ŠKOLA SMER“ idu dalje, ,,PANTERI“ su odavno ispali, dok će se ,,JOVA KICA ŽIVIŠ LEGENDO“ i ,,LIMARIJA NISIĆ“ boriti za prestiž.U prvom meču 8. takmičarskog dana Vranski ,,Butik Rastko“ demolirao je ,,Limariju Nisić“ sa 9:1.

Ekipa ,,Evoteka“ bila je bolja od ,,Cafe No1 Cale“, 3:2.

,,Bisa Plastika“ je konačno zaigrala u kompletnom sastavu i pobedila direktnog konkurenta za dalji plasman, ekipu ,,Arsić Pek“ 5:3.

U poslednjem meču ,,Vihor žbevac“ bio je bolji od ,,Durča King“ sa 3:1, ali ih je neozbiljnost na početku turnira (nisu došli na prvi meč) koštala daljeg plasmana, iaoko su imali potencijala da urade nešto više na turniru.

Tabele i rezultati posle osmog dana:


Foto: PČINJSKI 017 – PORTAL  i OO „SAŠA BIMBA – RAKOVAC 2019“

Piše: Nenad Tasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *