Koja vam je omiljena HRANA i šta to GOVORI O VAMA?

Svi ljudi su različiti, razlikuju se po svemu i svačemu. Jedna od razlika je i u tome što vole različitu hranu. Možda niste znali ali upravvo to govori dosta toga o vama

Šta sve ljubav prema hrani i određenim ukusima može da otkrije o našem karakteru?

Slana hrana

Osobe koje imaju želju za slanom hranom, retko izražavaju svoje mišljenje. Dosta su energične i odvažne u kritičnim situacijama. Jako su racionalne.Takve može umiriti kesica čipsa ili slain pomfrit, a sve to izaziva manjak minerala u organizmu.

Slatka hrana

Slatko vole senzualne osobe. Osobe koje vole tamnu čokoladu vole biti u centru pažnje, dok su osobe koje vole mlečnu čokoladu, često tihe i povučene. Uopšteno osobe koje žude za slatkišima su hedonisti i retko žale za propuštenim prilikama.

Slatko – slana hrana

Slatko – slanu hranu vole kreativci i samotnjaci. Osobe koje vole slatko – slanu hranu vole da budu same, kreativne i da upravljaju vlastitim vremenom. Učestala želja za kombinacijom slatkog i slanog, znak je da u organizmu nedostaje glukoza i natrijum, prenosi zenskimagazin.rs.

Ljuta hrana

Ljutu hranu vole temperamentne osobe koje ne vole da gube vreme na nevažne stvari. Oni vole red i discipline, brzo obavljaju više stvari odjednom, a ovakva hrana ih smiruje.

Gorko vole misaoni i obzirni

Misaone osobe su obožavaoci gorkog ukusa, koji je inače najmanje zastupljen u kategoriji omiljenih. Gorka hrana uravnotežuje njihovu hladnoću koja je tek na površini, a koji su u dubini svog bića mirni.

Želja za hranom u sebi sadrži psihičku komponentu, pa potreba za slatkim, slanim, ljutim, gorkim nije bezazlena, već mnogo može govoriti o vama.

Izvor: prva.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *